Skip to main content

Om Genz Kød A/S

I mere end 30 år har Genz Kød leveret kød af højeste kvalitet til hotel- og restaurationsbranchen i og omkring hovedstaden samt kantiner og cateringvirksomheder. Med en central beliggenhed i København er vi tæt på mange af vores kunder. Vi er 25 glade og arbejdsomme medarbejdere, der trives godt med at kunne hjælpe vores kunder og sørge for, at du får det, du har brug for. Vi bestræber os på, at vores erfaringer og viden bliver en del af den personlige oplevelse og service, du får som kunde, når du handler hos os. 

Værdier

I Genz Kød arbejder vi ud fra værdierne: kundefokus, ansvar og passion. 

Vores fokus er på kunden og den nære relation, vi ønsker imellem os. Vi tror på, at personlige relationer gør en forskel, og vi synes hverdagen bliver sjovere, når der er tillid. Vi tager ansvar for vores rolle som kødgrossist midt i København, og er stolte over at være en del af et gammelt traditionsrigt fag. I Genz Kød er vi passionerede i det vi gør, og vi har det bedst, når vi kan gøre en forskel. 

Vi ønsker at levere kød af højeste kvalitet til det Sjællandske hotel- og restaurationsmiljø og give vores kunder mulighed for at tilberede og servere det bedste for deres gæster, medarbejdere eller kunder. 

Vi ønsker at være en ansvarlig kødgrossist og supportere forskning, der kan bidrage til bedre bæredygtighed i vores branche, således slagterfaget også har en rolle i fremtiden. 
Vi ønsker at give vores kunder ro i maven, når de handler hos os. 

'Genz blod' løber i årerne

Vores medarbejdere er alle dedikerede og flertallet har mange år på bagen i Genz Kød. Vi kalder det Genz blod, for det er deres engagement og loyalitet, som er drivkraften bag virksomheden. Det betyder, vi har oparbejdet en tæt og uformel relation til mange af vores kunder og leverandører.

Vores slagtere har stor faglig viden om vores produkter og deler meget gerne ud af erfaringer og viden. Vejledning og sparring er en del af den oplevelser du får, når du handler med os.   

Historien om Genz i Kødbyen

Historien om Genz Kød går mere end tredive år tilbage, hvor Claus Telling køber en mindre viktualieforretning på Amager. Drømmen var at levere kvalitetskød til den Københavnske restaurationsverden. 

I dag ligger Genz Kød i den historiske Hvide Kødby og med vores fortsatte slagtervirke midt i hovedstaden, er vi en stor del af den ånd, du møder, når du træder ind i det gamle slagteområde. Kødbyen er i dag udpeget som national kulturarv og et industriminde. Det er under dette historiske vingesus, at Genz Kød arbejder for fortsat at levere god service og kvalitetskød til København og omegn.